Βασιλικός πολτός

25,00 (10gr)

Ο βασιλικός πολτός είναι μια παχύρρευστη, κρεμώδης ουσία που παράγεται από ειδικούς αδένες της μέλισσας και προορίζεται για τη διατροφή της βασίλισσας. Μ' αυτόν τρέφονται και όλες οι προνύμφες τις πρώτες 3 μέρες της ζωής τους. Το αν θα ταϊστούν περισσότερο καθορίζει και το αν θα γεννηθεί εργάτρια ή βασίλισσα. Η αποκλειστική διατροφή με πολτό δίνει στην βασίλισσα 30 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής απ' τις εργάτριες! Έχει ιδιάζουσα οσμή και υπόπικρη γεύση ενώ είναι ισχυρά όξινος αλλά και εξαιρετικά θρεπτικός. Οι ευεργετικές επιδράσεις του βασιλικού πολτού στον άνθρωπο είναι γνωστές εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Τηλεφωνικές παραγγελίες: 26810 35121

Τρόποι πληρωμής - Έξοδα αποστολής

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΗ:

Η μέση συνιστώμενη καθημερινή δόση βασιλικού πολτού είναι για παιδιά 0,1gr και για ενήλικες 0,5gr (η μύτη μιας οδοντογλυφίδας). Τον καταναλώνουμε πάντα το πρωί τοποθετώντας την δόση κάτω από τη γλώσσα. Λαμβάνουμε τη δόση για 20 μέρες και σταματάμε για τις επόμενες 10, για ένα διάστημα τουλάχιστον 3 μηνών. Εάν παρουσιάζετε αλλεργία στο τσίμπημα της μέλισσας, υποφέρετε από άσθμα, λαμβάνετε αγωγή με αντιπηκτικά φάρμακα, είστε έγκυος ή θηλάζετε συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν καταναλώσετε βασιλικό πολτό.

Χρήσεις και θεραπευτικές δράσεις

Ο βασιλικός πολτός ΔΕΝ είναι θαυματουργή πανάκεια. Το κλειδί για να καταλάβει κανείς πως λειτουργεί είναι να τον θεωρήσει σαν έναν καταλύτη που προσφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό και με αυτόν τον τρόπο εξισορροπεί τη λειτουργία του και βελτιώνει το μεταβολισμό.

Επιδρά θετικά στον μεταβολισμό, στην ανάπτυξη και τη μακροζωία. Ρυθμίζει και εξισορροπεί τις λειτουργίες του οργανισμού, οξυγονώνει τα κύτταρα και αυξάνει τη φυσική αντίσταση στις εξωτερικές προσβολές αλλά και στις εσωτερικές ανωμαλίες. Αυξάνει τις σωματικές και πνευματικές δυνάμεις, τονώνει τη μνήμη, την αντοχή, την γονιμότητα και τη σεξουαλική απόδοση.Πως διατηρείται;

Διατηρείται σε σκοτεινόχρωμα γυάλινα ή πλαστικά δοχεία αεροστεγώς κλειστά, για 6 μήνες στους 5C (οικιακό ψυγείο) και έως 15 μήνες στους -18C (κατάψυξη). Μπορεί να αποψυχθεί και να καταψυχθεί ξανά χωρίς πρόβλημα. Αλλοιώνεται αν έρθει σε επαφή για ώρα με τον αέρα, το φως και τα μεταλλικά σκεύη.